Yoko Fujita (like omg origineel)

Ga naar beneden

Yoko Fujita (like omg origineel)

Bericht  Yoko Fujita op di jan 19, 2010 9:24 pm

Naam: Yoko Fujita
Roepnaam: Gewoon Yoko ,of bedenk zelf wat ,maar als ze niet blij is met haar bijnaam laat ze dat merken XD
Leeftijd: 16
Verjaardag:24 februari
Krachten: i shut see

Afdeling: ...Zwadderich

Familie: Ze heeft wel familie ,amar die kent ze niet ,de enige die ze kent is haar broer ,die een keer haar is wezen opzoeken ,een maand later kreeg ze bericht dat hij was gestorven. Nu denkt ze vaak aan hem.Haar moeder kent ze niet ,omdat die haar het huis uit heeft gezet omdat ze een meisje was.
Afkomst: Yoko komt uit Japan. uit Tokyo ofcourse (heb geen zin om op te zoeken welke stad anders). Haar huis weet ze niet want ze is gelijk uit huis gezet ,en een groep dronken mannen vonden haar ,en namen haar mee...Jeweet verder denk ik ;3
Verleden: Yoko werd dus opgevangen door een groep mannen ,'s avonds gingen ze altijd naar de kroeg ,als ze dan terug kwamen moest Yoko voor vermaak zorgen. In het begin ging het nog wel ,maar ze werd ouder ,en de problemen groter.Na een tijd kon ze het niet meer aan ,en is ze weggelopen. Iemand vond haar en bracht haar naar Zweinstein. Haar moeder heeft ze nooit meer gezien ,maar daar had ze ook gen behoefte aan.
Belangrijke personen: Haar broer is erg belangrijk voor haar ,nu ze hem verloren is al helemaal. Mensen zeggen dat hij is vermoord... Yoko zelf weet er verder niks van. In haar gedachten heeft ze ook nog belangrijke personen ,zoals de buurjongen van de mannen. Ze heeft een tijd een relatie met hem gehad... Maar hem nooit meer gezien nadat ze was weggelopen.
Belangrijke voorwerpen: Yoko heeft een belangrijk bezit ,dat is haar zwaard. Die heeft ze uit het huis van de mannen eme genomen ,en ze houd er nogsteeds van ,ze gebruikt het erg vaak...Om te oefenen. Het is als een soort verslaving. Verder is haar ketting haar ook dierbaar.

Lengte: Yoko is 1.78 en wel uitgegroeid =,=
Haar: Yoko haar haar is van nature blond ,maar dat haatte ze dus heeft ze het zwart geverfd ,wat dan weer beter bij haar past =) , nu verft ze het ook nog wel is... maar dan gekleurde high-lights. Ze draagt haar haar bijna altijd los ,maar heel soms heeft ze een staart in ,wat dan losjes hangt. Heel soms voor speciale momenten heeft ze een knot in. Haar haar is stijl. Maar als ze zich verveelt dan krult ze het wel is... meestal met een waffelapparaat (of hoe je dat schrijft).
Ogen: Yoko heeft groene ogen ,ze verschieten van kleur als ze in een andere stemming is. En als ze zich als een vampire gedraagt worden ze (goh) rood.
Lichaam: Yoko is slank ,ze is ook erg lenig ,en heeft mooie vormen (waha like OMG)

Karakter: hhmmm...Yoko's goede eigenschappen zijn dat ze erg goed is met haar zwaard ,en dat ze ...goed ANIME ( ^-^) kan tekenemn XD Haar slechte eigenschappen zijn dat ze altijd zegt wat ze denkt ,en dat ze een te grote mond heeft.
Liefde: Yoko heeft dus een relatie gehad ,maar verder heeft ze zowieso geen kans gehad. Haar enige relatie was dus bet haar buurjongen.

Hobby's:tekenen ,muziek luisteren ,met haar zwaard vechten XD
Talenten:Yoko is goed in tekenen ,en vechten XDXD Ze kan hard rennen ,omdat ze half vampire is. (dus is ze ook halfbloedje XD maar toch zijn veel mensen bang voor haar )
Zwakheden: Yoko is vreselijk slecht in het luisteren naar de lessen. En ook in het maken van haar huiswerk ,want daar heeft ze nooit zin in.
Overig: hhmm.... nee dat is er niet echt....nog niet.
Plaatjes LIKE OMG...


<jups i like this one

en mijn avatar (die kan ik niet vinden op het internet 0_odat was het denk ik wel ?
avatar
Yoko Fujita

Aantal berichten : 15
Registratiedatum : 18-01-10
Woonplaats : Utrecht (jaman)

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Yoko Fujita (like omg origineel)

Bericht  Niu Lihua op di jan 19, 2010 9:36 pm

Goedgekeurd!

Kracht: Metaal&ijzer.
avatar
Niu Lihua
Admin

Aantal berichten : 54
Registratiedatum : 17-01-10

Profiel bekijken http://zweinsteinhogeschool.actieforum.com

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Yoko Fujita (like omg origineel)

Bericht  Yoko Fujita op wo jan 20, 2010 7:52 pm

Niu Lihua schreef:Goedgekeurd!

Kracht: Metaal&ijzer.

JHEEH XD
avatar
Yoko Fujita

Aantal berichten : 15
Registratiedatum : 18-01-10
Woonplaats : Utrecht (jaman)

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Yoko Fujita (like omg origineel)

Bericht  Gesponsorde inhoud


Gesponsorde inhoud


Terug naar boven Ga naar beneden

Terug naar boven


 
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum