Rose Alisa l'Angel

Ga naar beneden

Rose Alisa l'Angel

Bericht  Rose op ma jan 18, 2010 9:52 pm

Naam: Rose Alisa l'Angel
Roepnaam: Rose
Leeftijd: 16
Verjaardag: 23 september
Krachten: [Ik geef jou een kracht, dus je hoeft niets uit te kiezen. Ik kies meestal een kracht die past bij je verleden, karakter.]

Afdeling: Zwadderich

Familie: Rose heeft alleen haar broertje Nathan nog, haar ouders zijn gestorven aan een heftige aardbeving.
Afkomst: Rose is afkomstig uit China maar is opgegroeid in Frankrijk, haar ouders hadden het niet breed maar ze waren gelukkig samen.
Verleden: Toen tijdens de aardbeving kwamen haar ouders vast te zitten onder het puin, Rose en Nathan moesten van hun ouders gaan en hun achterlaten en beloven dat ze goed voor elkaar zouden zorgen. Ze zijn terecht gekomen bij een oud vrouwtje die kort daarna ook stierf. Ze zijn toen ze 8 waren bij een weeshuis gekomen en daar hebben ze een nare tijd gehad. Toen ze allebei 12 waren konden ze naar een magische school. Nathan en Rose zijn allebei afzonderlijk naar een andere school gegaan. Alleen in de zomervakantie zien ze elkaar nog. Rose heeft van haar moeder een dunne, zilveren armband gekregen voor ze weggestuurd werden en hun achter moesten laten. Ze heeft maar een paar jaar liefde meegemaakt van haar ouders en weet niet meer wat het is want in het weeshuid heeft ze geen liefde gekregen.
Belangrijke personen: Haar broer Nathan, ze zijn een tweeling.
Belangrijke voorwerpen: Van haar moeder heeft ze een zilveren armband gekregen. Er staan allemaal vreemde, chinese tekens in.

Lengte: Rose is 1.59 en zal nog uiterlijk kunnen groeien tot 1.61
Haar: Ze heeft lang bruin haar dat ze altijd los draagt, geen accesaures niks. Ze verft haar haar wel eens. Vroeger had ze zwart haar.
Ogen: Rose ogen stralen vrolijkheid en vertrouwen uit, maar soms ook woede en haat en dan is ze niet helemaal zichzelf haar ogen kunnen vrolijk twinkelen. Ze heeft bruine ogen en draagt altijd zwarte eyeliner met mascara.
Lichaam: Rose heeft een normaal lichaam, een wat grotere voorkant wat ze zelf haat. Ze is totaal niet lenig maar vind het heerlijk om in bomen te zitten en daar rustig na te denken.

Karakter: Rose is ondanks dat ze vertrouwen uitstraalt sluw en achterbaks, ze is ook erg nieuwschierig. Verder is het een leuke vrolijke meid maar als ze je haat dan kun je haar maar beter niks vertellen want dan weet de school het binnen de korste keren.Liefde: [Hoe is je personage in de liefde?]

Hobby's: Rose speelt als sinds ze klein is gitaar en piano, ze zou geen leven kunnen voorstellen zonder haar gitaar, een piano heeft ze niet want die kon ze niet betalen en meenemen. Haar gitaar betekent veel voor haar.
Talenten: Piano en gitaar spelen, ze is totaal geen sport type en vermijd ook het liefst gym lessen.
Zwakheden: Sport, ze kan absoluut niet sporten en vind het ook een stom iets.

Overig: [Zijn er nog dingen over je personage die je zelf niet hebt kunnen vertellen in de aanmeld lijst?]

Plaatjes:

Rose 16 jaar


Nathan


Laatst aangepast door Rose op ma jan 18, 2010 9:55 pm; in totaal 1 keer bewerkt
avatar
Rose

Aantal berichten : 42
Registratiedatum : 18-01-10
Leeftijd : 23

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Rose Alisa l'Angel

Bericht  Niu Lihua op ma jan 18, 2010 9:54 pm

Goedgekeurd!

Kracht:
Gedaanteverwisseling.
avatar
Niu Lihua
Admin

Aantal berichten : 54
Registratiedatum : 17-01-10

Profiel bekijken http://zweinsteinhogeschool.actieforum.com

Terug naar boven Ga naar beneden

Terug naar boven


 
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum